Gratis levering på køb over kr. 500,-
Fragt fra kr. 40,- | Hurtig levering | 14 dages returret

Schmidt's Deodorant Charcoal Magnesium

En ren deodorant uden skadelig kemi, der virker! Med aktivt kul der suger sved og giftstoffer til sig. Indeholder kun naturlige ingredienser og er helt fri for aluminium klorid, parabener og anden skadelig kemi. En prisvindende formel der gør at den er både naturlig og effektiv, og neutraliserer lugt og fugtighed.

149,00 DKK

Om Schmidt's Deodorant Charcoal Magnesium

Indhold: 92 g

Anvendelse: Deodorantens konsistens er hård, derfor er det vigtigt at holde deodoranten mod din varme hud under armene til overfladen af deodoranten er blødgjort. Påfør derefter deodoranten med rolige bevægelser oppefra og nedefter, løft og gentag bevægelsen. Deodoranten skal anvendes på hel tør hud.

Deodoranten har en mørk grå farve pga. aktivt kul, men farven smitter ikke af på hud og laver ikke misfarvninger på tøj. 

Ingredienser:
Maranta arundinacea (arrowroot) powder, Cocos Nucifera (coconut) Oil, Euphorbia Cerifera (candelilla) Wax, Butyrospermum parkii (shea butter), Sodium bicarbonate (baking soda), Caprylic/Capric Triglyceride (fractionated coconut oil), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Magnesium hydroxide, Carbo activatus (activated charcoal), Natural fragrance, Tocopherol (vitamin E)