Levering 1-4 hverdage
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Haremsbukser Baggy Turquoise Blue

Skønne haremsbukser i baggy model i vintage silkesari fra Indien. Meget behagelige bukser, lette, bløde og luftige. Mange flotte farver og mønstre, fremstillet i Indien af genbrugte silkesarier. One Size - passer S - XL

329,00 DKK

Om Haremsbukser Baggy Turquoise Blue

Baggybukser, haremsbukser i silke. Disse bukser har meget vidde og er løse og posede. Med bred elastisk talje og elastik i anklerne.

Da haremsbukserne er fremstillet af genbrugt silke kan der opleves ujævnheder i stoffet. Disse giver som udgangspunkt ikke anledning til reklamationer. 

  • Længde ca. 100 cm.
  • Størrelse: One-size
  •  Materiale: Vintage sari (silke/kunststof). Da sarierne er genbrugte kan kompositionen ikke oplyses. 
  • Pasform: Løse, posede ben. Lang skridtlængde.
  • Vaskeanvisning: koldt vand - ingen maskinvask
  • Detaljer: Bred elastikkant i taljen, smalle elastikkanter i ben.
  • Unika - der er kun 1 par af hver

Da sarierne er genbrugte kan vi ikke garantere kompositionen af den enkelte sari. De fleste indeholder en vis mængde silke, men kan også være kunststof eller en blanding. Selvom vi som udgangspunkt ønsker at undgå kunststoffer, synes vi at genbrugte sarier godt kan anses som bæredygtige, idet man bruger sarier der har været brugt før. 

Kun når der er anvendt sari af 100% ren silke så vil det fremgå i navnet og/eller beskrivelsen, at der er tale om ren silke. Hvis der ikke står ren silke i beskrivelsen af varen - så må en vis mængde kunststof forventes. Vi har ikke mulighed for at lave en komplet analyse af hver enkelt sari. Inden i tøjet vil der være et mærke, som ikke altid er retvisende (silke/silkemix/polyester - det kan variere)  og det er derfor vigtigt, at læse beskrivelsen af varen - da det er denne man skal forholde sig til ved køb. Varer af 100% ren silke vil også i de fleste tilfælde sælges til en højere pris end blandingssarierne.