Haremsbukser

Her finder du vores store udvalg af haremsbukser til kvinder. Vi har egen produktion af haremsbukser i genbrugt silkesari, hvor bukserne er syet af vintage silkesarier i Indien. Dette er en bæredygtig måde at genbruge de gamle sarier som ellers ville blive kasseret. Gå på opdagelse blandt vores mange smukke og farverige modeller.


Haremsbukser

Haremsbukser til kvinder

Her finder du vores unikke udvalg af haremsbukser til kvinder. Vi har masser af farver at vælge imellem. Disse haremsbukser er den almindelige model, hvor skridtlængden er som et par normale bukser. Du har altså ikke alt det overskydene stof der hænger og flagrer imellem benene. Hvis det er dem du ønsker så skal du kigge på vores haremsbukser baggy eller vores berberbukser. I denne kategori får du et par haremsbukser med lige ben, let posede og med elastik ved fødderne så dine haremsbukser får den velkendte aladdin-form.

Et par haremsbukser kan bruges både til hverdag og til fest alt efter hvilket tilbehør man sætter dem sammen med. De kan bruges både med flade sko, sandaler eller et par høje hæle. Man kan med fordel sætte de farverige bukser sammen med en mere afdæmpet top f.eks. en ensfarvet top eller skjorte. Et matchende tørklæde vil fuldende looket. Haremsbukser er flotte sammen med flade sko, f.eks. et par lækre sandaler, men det er også rigtig flot at bære haremsbukser sammen med et par høje sko, f.eks. hvis man skal til fest. På den måde kan man forvandle et par afslappede haremsbukser til et elegant festlook.