SOMMERFERIELUKKET I JULI. BRUG RABATKODE SOMMER24 FOR AT SPARE 25% MENS DU VENTER
ORDRER AFSENDES IGEN I AUGUST.RETURRETTEN ER FORLÆNGET

Ekstra leveringstid pga sommerlukning i juli
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Slå-Om Nederdele

Her er muligheden for at få en unik slå-om nederdel, for hos Love of Green finder du kun én af hver. Vi syr slå-om-nederdelene i genbrugt silkesari fra Indien, hvilket giver dig en bæredygtig silkenederdel fremstillet af upcyclede tekstiler. Og hvis du søger en wrap skirt er du også kommet rette sted hen, for det er bare den engelske betegnelse for samme slags nederdel.

 

 


Slå-Om Nederdele

En slå om nederdel (også kendt som wrap skirt) har et bindebånd til at binde rundt om taljen, og derfor får man ikke kun en klassisk nederdel i smukt mønster men også en nederdel, man kan bruge gennem mange år, fordi den kan reguleres i størrelsen, og det er kun et ekstra plus i forhold til bæredygtigheden.


Hvad er silkesari stof? En Sari er en traditionel klædedragt for indiske kvinder, lavet af et langt stykke silkestof, som bindes flere gange rundt om kroppen. I stedet for at lade brugte sarier gå til spilde, bliver de indsamlet og genbrugt i produktionen af nyt tøj. Og du finder mange forskellige nederdele i indisk sari stof her hos os.


Vælg mellem 3 længder: kort, midi og lang. De er alle vendbare, dvs. de kan vendes om og bruges med den anden side ud ad, så du får et andet look. Det skråt snit giver et lidt andet look end en klassisk slå-om nederdel med lige kanter.
 
Brug din slå-om-nederdel på flere måder
Den klassiske måde at bruge en slå-om nederdel på er at binde bindebåndet i taljen. Men det er ikke den eneste måde – vidste du f.eks. at den også kan bruge til en kjole eller en top? Den skal bare bindes lidt anderledes, og med lidt øvelse bliver du hurtigt mester i at gøre det. Der medfølger naturligvis bindevejledning til din nederdel, når du shopper øko-tøj online hos os. Og der findes mange DIY videoer med forslag til forskellige bindemetoder. Så med en silkenederdel fra Love of Green er du hurtigt klar til både hverdag og fest – eller til en tur på stranden. Og den fylder ikke meget i kufferten, så husk at tage den med på rejse, når du vil pakke let (men festligt).

Hvordan binder man slå-om nederdel? Se i vores video, hvordan du binder din nye nederdel og enkelt kan lave den til en kjole ved blot at binde bindebåndet op omkring skulderen eller rundt ved brystet. Vi viser 4 forskellige trin til at binde din kjole:

 

 

Se hvordan du binder din slå om nederdel på forskellige måder: