Gratis levering på køb over kr. 500,-
Fragt fra kr. 40,- | Hurtig levering | 14 dages returret

Slå Om Nederdele

Med en slå om nederdel fra Love of Green får du et helt unikt produkt, som ingen andre har helt magen til. Der findes nemlig kun en af hver. Slå-om nederdelen er fremstillet af genbrugt silkesari fra Indien. En sari er den traditionelle klædedragt for indiske kvinder, og består af et langt stykke stof, som bindes flere gange rundt om kroppen. I stedet for at lade brugte sarier gå til spilde, bliver de indsamlet og genbrugt i produktionen af nyt tøj. Disse silkenederdele og slå om nederdele er derfor bæredygtigt fremstillet af upcyclede tekstiler.

En slå-om nederdel har et bindebånd, som kan bindes rundt om taljen, hvorved man får en meget klassisk nederdel. Nederdelen fås i 3 længder; kort, midi og lang. Alle nederdelene er vendbare, dvs. de kan vendes om og bruges med den anden side ud ad. Herved har du allerede fået to nederdele i en.


Slå Om Nederdele

Sådan kan du bruge din slå om nederdel på mange måder

Du kan bruge din slå om nederdel på den klassiske måde, hvor du binder bindebåndet i taljen. Men de kan også bindes på mange andre måder. Det kræver lidt øvelse, men det kan nemt lade sig gøre, at kreere nye og spændende looks med en silkenederdel fra Love of Green. Der er utallige måder at binde en slå om nederdel på på, så kun fantasien sætter grænser. En enkelt nederdel kan både blive til en kjole, en top og en nederdel. Og indenfor hver kategori er der yderligere forskellige muligheder at eksperimentere med.

En silkenederdel er derfor perfekt til at putte i kufferten, hvis du skal ud og rejse og ikke har lyst til at pakke så meget tøj. Med en silkenederdel har du både tøj til stranden, hverdagen og til festlige lejligheder alt efter hvordan du vælger at binde den. Og så vejer en den nærmest ingenting i kufferten.

Her kan du se hvordan en helt enkel slå om nederdel kan blive til en kjole ved at binde bindebåndet op omkring skulderen. Eller ved at binde båndene under brystet. Når du køber en silkenederdel sender vi gerne en bindevejledning med, så du nemt og bekvemt kan øve dig derhjemme foran spejlet.