SOMMERFERIELUKKET I JULI. BRUG RABATKODE SOMMER24 FOR AT SPARE 25% MENS DU VENTER
ORDRER AFSENDES IGEN I AUGUST.RETURRETTEN ER FORLÆNGET

Ekstra leveringstid pga sommerlukning i juli
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Returnering

Retur- og fortrydelsesret

Har du købt en vare på loveofgreen.dk som du ikke ønsker at beholde alligevel, så har du altid ret til at bruge din fortrydelsesret. Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, bortset fra fødevarer jvf. dansk fødevarelovgivning. Der er ikke fortrydelsesret på rest- og udgåede varer. 

Hvordan returneres en pakke:

Bagpå din følgeseddel finder du en formular som du kan sende med din returpakke. Her bedes du notere ordrenr. samt dine ønsker til bytte, refundering mm. Du kan også blot vedlægge et stykke papir, hvor du skriver dine detaljer, så vi ved hvor pakken kommer fra. Dette kan du også gøre, hvis du mod forventning ikke har modtaget en returseddel.

Returfragt og fragtfirma:

Du vælger selv, hvordan du ønsker at returnere din pakke. Det er blot vigtigt, at pakken sendes direkte til vores adresse, da vi er en lille butik, og ikke har kapacitet til at køre rundt til pakkeshops. Du er også velkommen til at aflevere din pakke på vores adresse i den kasse der står fremme til formålet. 

Vi tilbyder ikke gratis returfragt. Da vi er en butik med fokus på bæredygtighed og fair trade, så er det vigtigt for os at du kan gennemskue vores priser. Butikker der tilbyder gratis returfragt lægger omkostningen ind i prisen på deres produkter, da fragt ikke er en gratis service, heller ikke for små virksomheder. Vi ønsker ikke at vores kunder skal betale mere end nødvendigt, og vi mener ikke at det er bæredygtigt at lægge denne omkostning oven på varepriserne. Vi ønsker at give vores kunder et frit valg. 

Du kan købe en returlabel via vores labelservice, hvis du ønsker at benytte denne, men der er ikke noget krav om dette. 

Bestil returlabel her

 

Fejl og reklamationer:

Har du modtaget en forkert vare, eller er din vare gået tydeligt i stykker bedes du sende os fotodokumentation på info@loveofgreen.dk. Ved den slags reklamationer bedes du altid kontakte os via email, da vi i så fald sender en returlabel så du ikke har omkostninger til at sende den forkerte vare tilbage til os. 

Du bedes returnere til Love of Green, Vestermarksvej 40, 5260 Odense S. Vi afhenter ikke pakker sendt til pakkeshops, døgnbokse mm. Vi refunderer ikke fragt til pakker sendt til pakkeshops mm.

Vi refunderer evt. beløb til dit betalingskort hurtigst muligt, men du kan forvente en ekspeditionstid på op til 7 hverdage - og der kan også gå lidt tid før pengene kan ses på din konto. 

Læs mere angående fortrydelsesret og reklamationer i vores handelsbetingelser. '

 

Returlabels:

Her kan du købe en GLS returlabel som du selv kan printe og sætte på din returpakke. Kan kun bruges til forsendelser i Danmark.

Du skal blot skrive din egen adresse, og så udfyldes vores adresse som modtager. Du betaler kr. 55 for en returlabel. 

Bestil returlabel her

Du bestemmer selv hvem du ønsker at bruge som transportør - ovenstående er blot et tilbud. Det vigtigste er dog, at du får pakken sendt direkte til vores adresse da vi ikke har mulighed for at hente i pakkeshops, pr. efterkrav mm. 

Returner til:

Love of Green

Vestermarksvej 40

5260 Odense S

Vi anbefaler at du sender som forsikret pakke med trackingnr. Vælger du at sende med alm. post eller anden uforsikret forsendelse, så er pakken ikke sporbar, og forsendelsen sker på eget ansvar. 

Vi tilbyder ikke gratis returfragt. Da vi er en butik med fokus på bæredygtighed og fair trade, så er det vigtigt for os at du kan gennemskue vores priser. Butikker der tilbyder gratis returfragt lægger omkostningen ind i prisen på deres produkter, da fragt ikke er en gratis service. Vi ønsker ikke at vores kunder skal betale mere end nødvendigt, og vi mener ikke at det er bæredygtigt at lægge denne omkostning oven på varerne. Vi ønsker at give vores kunder et frit valg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få vores gratis nyhedsmail med eksklusive tilbud