SOMMERFERIELUKKET I JULI. BRUG RABATKODE SOMMER24 FOR AT SPARE 25% MENS DU VENTER
ORDRER AFSENDES IGEN I AUGUST.RETURRETTEN ER FORLÆNGET

Ekstra leveringstid pga sommerlukning i juli
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Tasker

Her finder du vores udvalg af tasker. Vi elsker tasker og kan slet ikke få nok af dejlige, farvestrålende, unikke tasker. Vi har store shopper tasker, tote bags som du kan bruge til den daglige shopping eller hvis du har brug for en stor taske til dagens gøremål. Vi har også masser af lækre makeup tasker i farvestrålende sarier. Gå på opdagelse i vores taske univers - her finder du med garanti en taske hvor du ikke finder mange magen til. 


Tasker

Find din favorit taske

Vi har tasker til mange forskellige lejligheder. Find din favorit i vores bæredygtige udvalg. Alle vores tasker er bæredygtige på den ene eller den anden måde - og én ting er sikkert; du finder helt sikkert en taske hvor du rigtigt kan skille dig ud. 

En taske kan understrege din personlighed og er et helt uundværligt stykke tilbehør. Du kan f.eks. sætte lidt kulør på hverdagen med en spraglet, farvestrålende taske i skønne tekstiler. Eller du kan sprede det bæredygtige budskab om at erstatte plasticposen med en dejlig, rummelig shopper taske eller en af vores smukke tote bags i indisk sari. Og du kan holde styr på makeup eller småting med en lækker makeup taske

Vi har altid et stort udvalg af spændende, anderledes, spraglede, unikke tasker. Vi importerer selv masser af tasker så her er du sikker på, at du kan finde en der passer til din egen unikke stil og at du ikke lige møder en der har en magen til.