Persondatapolitik

Her kan du finde information om hvad vi gør med dine personlige oplysninger jvf. GDPR - persondatapolitik. Vi har brug for følgende oplysninger når du ønsker at indgå en aftale med os hos loveofgreen :

  • navn
  • adresse
  • tlf.nr.
  • emailadresse

Vi bruger disse data til at levere den vare du køber hos os. Vi bruger ikke disse oplysninger til noget andet formål end at levere købet. Personoplysningerne registreres hos Teacup.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Ved indsamling af personoplysninger via vores website (www.loveofgreen.dk) sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren for loveofgreen  er Cammilla Krogh Galountzi, som altid har adgang til de indsamlede data. 

Kundeoplysninger opbevares krypteret i vores shopsystem, vores labeludskrivningssystem, samt vores økonomisystem, som er SSL-certificeret. Oplysninger afgivet til teacup.dk videregives ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi bruger databehandlere til at behandle din bestilling, og vi har en databehandleraftale med disse, så vi er garanteret at disse lever op til persondataforordningen. 

Vi bruger Google Analytics til at indsamle data som vi bruger til at analysere vores shop og føre statistik over ordrer. Her anonymiseres alle IP-adresser. Vi videregiver ikke din mailadresse. 

Du kan altid gøre indsigelse mod registreringen af dine oplysninger. Du har også ret til at få indsigt i hvilke oplysninger vi har registreret i vores kundekartotek. Disse rettigheder er du sikret i henhold til Persondataloven. Ønsker du at benytte denne mulighed bedes du skrive til os på info@loveofgreen.dk. Vi er forpligtiget til at opbevare dine data så længe du er omfattet af Købeloven, da vi ikke kan refundere ved evt. reklamation. Vi er desuden forpligtet til at opbevare en faktura iht. gældende regnskabslovgivning. Vi kan dog slette dine data andre steder såfremt du måtte ønske dette.  

Alle data er registreret elektronisk, og persondata vil således blive slettet elektronisk. I vores kundekartotek gøres dette via omdøbning indenfor 72 timer efter du har afgivet ønske herom. Dine betalingsoplysninger har vi ikke gemt, da disse håndteres krypteret via Quickpay, der håndterer vores betalingsløsning. 

Ved udsendelse af nyhedsbreve vil du udelukkende modtage vores nyhedsbrev hvis du selv har markeret at du ønsker det, samt oplyst din emailadresse. Vi bruger udelukkende din emailadresse til at sende dig informationer om produkter, tilbud og andet der vedrører vores netbutik Loveofgreen.dk. Din email vil aldrig blive givet videre og du kan altid framelde dig ved at følge linket i vores nyhedsbrev. Vi bruger mailsystemet Mailchimp til at udsende nyhedsbreve, og når du benytter linket til framelding vil din emailadresse blive slettet i systemet. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få vores gratis nyhedsmail med eksklusive tilbud