SOMMERFERIELUKKET I JULI. BRUG RABATKODE SOMMER24 FOR AT SPARE 25% MENS DU VENTER
ORDRER AFSENDES IGEN I AUGUST.RETURRETTEN ER FORLÆNGET

Ekstra leveringstid pga sommerlukning i juli
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Kontakt

Kontakt os på info@loveofgreen.dk Vi svarer på mails alle hverdage. Da vi er et internetfirma foretrækker vi at du kontakter os via email eller via Facebook/instagram. Vi fokuserer på at pakke ordrer og svarer derfor ofte på beskeder udenfor almindelig arbejdstid. 

Du kan altid kontakte os via email på info@loveofgreen.dk og vi vil besvare din mail indenfor kort tid på alle hverdage. Du kan også skrive til os via Messenger, Facebook eller Instagram. 

Vi har kun netbutik og ingen fysisk butik. Du kan besøge vores showroom efter aftale - send en mail til info@loveofgreen.dk og aftal nærmere. Vores adresse er Love of Green, Vestermarksvej 40, 5260 Odense S. Vi holder også åbningsdage. Vi skriver datoerne her samt på vores Facebook/instagram profiler. 

Da vi er en internetbutik foretrækker vi at kommunikere via email da vi ikke altid er i nærheden af telefonen. Spørgsmål om varer, størrelser etc. er også nemmest for os at besvare via email da vi så kan tjekke, måle etc. hurtigst muligt. 

Da vi er en travl netbutik med et lager beliggende i et af "hullerne" hvor der er dårligt signal, så foretrækker vi at du kontakter os via email. Vi svarer på emails så hurtigt vi kan på hverdage, og også ofte i weekender. Vi arbejder på at få bedre signal, så vi også kan tage imod opkald.

Hvis du ønsker telefonisk kontakt, så er du velkommen til at prøve på 27513464 på hverdage mellem 10-12. Vi kan ikke garantere at vi kan tage telefonen men du kan lægge en besked eller sende en sms. Du kan også kontakte os via email, Facebook eller Instagram. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få vores gratis nyhedsmail med eksklusive tilbud