Handelsbetingelser

Når du handler på loveofgreen.dk handler du med Love of Green og du accepterer samtidig vores betingelser, som du kan læse herunder.

GENERELLE OPLYSNINGER

Love of Green

Vestermarkvej 40

5260 Odense S

CVR: 31787904

Tlf. 52900052

mail: info@loveofgreen.dk

 

PRISER

Alle priser er incl. 25% dansk moms. Priserne er gældende indenfor Danmarks grænser, dog eksl. Færøerne og Grønland.

BESTILLING

Du bestiller via vores hjemmeside og betaler online via vores sikrede forbindelse. Du modtager en ordrebekræftelse via email. Vi afsender din bestilling hurtigst muligt indenfor 1-2 hverdage. Vi hæver din betaling når vi afsender din ordre. Du modtager et trackingnummer hvor du kan følge din forsendelse. 

BETALING

På loveofgreen.dk kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Electron eller du kan betale med Mobile Pay. Vi tilbyder også 14-dages kredit, hvis du vælger at betale med betalingsløsningen ViaBill. Vi hæver din betaling når vi sender ordren. 

Du betaler online via en krypteret forbindelse. Vi har ikke adgang til dine kortoplysninger og den krypterede forbindelse betyder at ingen udefrakommende kan få adgang til dine oplysninger. 

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt ved betalingen. 

VIABILL

I samarbejde med ViaBill kan vi nu tilbyde fakturabetaling. Det betyder, at du kan handle i netbutikken og først betale dine varer 14 dage senere. Når du ønsker at benytte ViaBill som betalingsmetode, så vælger du ViaBill når du når til valg af betalingsmetode. Herefter bliver du ført til en sikker betalingsside som kun ViaBill kan se. Her bliver der udført et kredittjek. Du bliver med det samme informeret om godkendelsen. Herefter sender vi dine varer som normalt. Vi leverer til din folkeregisteradresse og kan ikke tilbyde alternativ levering ved fakturabetaling. Herefter sender ViaBill en faktura til din adresse som du kan betale i ro og mag.

LEVERING OG FRAGT

Vi leverer i løbet af 1-3 hverdage. Vi leverer med GLS eller med Post Nord. Du vælger selv hvilken leveringsmetode du ønsker ved at krydse af i feltet under bestillingen. Det billigste er at vælge GLS til pakkeshop eller erhverv. Fragtgebyret vil fremgå ved bestillingen. Du vil modtage et trackingnummer så du altid kan følge leveringen af din pakke. 

RETURNERING

Ved returnering bedes du medsende den modtagne returseddel som du finder på bagsiden af din ordrebekræfelse. Noter dit ordrenummer og årsag til returnering. Returvarer sendes til Love of Green, Vestermarksvej 40, 5260 Odense S. Vi refunderer dine penge direkte til det betalingskort du brugte ved bestillingen. Du behøver derfor ikke vedlægge kontonr. eller lignende. 

Hvis du har købt en vare du ikke ønsker at beholde alligevel, så kan du returnere den til os. Du har 14 dages fortrydelsesret på alle køb foretaget hos Loveofgreen.dk

Ved returnering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder et køb. 

VIGTIGT:

Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du bedes vedlægge vores returseddel, eller et andet dokument, hvor du skriver dine ordreoplysninger, samt ønske om evt. ombytning eller refundering. 

Vi ekspederer returneringer i den rækkefølge de modtages og indenfor 7 hverdage. 

TILBAGEBETALING

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. 

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du betalt med kort vil beløbet blive tilbageført. Der kan gå nogle dage før pengene kan ses på din konto. Ved betalinger med kreditkort fx Mastercard kan der gå op til 28 dage fra vi krediterer beløbet til det står på din konto.

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

  • Hvis du har taget varen i brug
  • Hvis du har håndteret varen på en anden måde en den er beregnet til
  • Hvis du har fjernet prismærker, infoskilte eller andet
  • Pga. manglende eller ødelagt emballage. 

Hvis vi modtager en pakke som ikke er blevet afhentet hos Post Danmark/GLS forbeholder vi os retten til at debitere dig 45 DKK for de omkostninger som opstår ved en sådan retur samt håndtering.

REKLAMATIONSRET

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder reglerne om mangler. Det betyder, at du afhængig af den konkrete situation kan få din vare byttet eller få dine penge retur, eller evt. få et afslag i pris. 

Det er naturligvis et krav, at reklamationen er berettiget, og at varen ikke bærer præg af fejlagtigt brug eller anden skadeforvoldelse. 

Du skal kontakte os indenfor rimelig tid. Vi anbefaler at du kontakter os hurtigst muligt efter opdagelse af fejl eller mangler. 

Du bedes reklamere via email på info@loveofgreen.dk

Du vil modtage nærmere instrukser angående returnering. Du bedes vedlægge en seddel med nærmere beskrivelse af fejl/mangler samt ønsker til bytte/refundering. 

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger. Vi sender som hovedregel en returlabel via email som skal udskrives og påføres pakken. Det er dit ansvar at pakken sendes i forsvarlig emballage, og at den når frem til os. Det anbefales derfor at bruge vores returlabel. Vælger du selv at returnere og afholde omkostningerne vil vi refundere et tilsvarende beløb som en returlabel. Vælger du selv at afholde omkostningerne til transport bør du gemme postkvittering eller lign. 

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

SIKKERHED

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har altid mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Love of Green anvender SSL (Secure Socket Layer) i betalingssystemet. Du er bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Vi benytter DanDomains Betalingssystem, som lever op til alle de sikkerhedskrav der er stillet og er godkendt og certificeret af PBS. Al kommunikation mellem DanDomain's Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles. Ligeledes krypteres data der sendes mellem DanDomain's Betalingssystem og PBS's betalingsserver.Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

COOKIES

Love of Green anvender cookies med det formål at optimere websitet og dermed gøre besøget så nemt for dig som muligt.

 

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi registrerer dine personoplysninger for at kunne levere de varer du køber. Personoplysningerne registreres hos Love of Green og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Love of Green tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lign.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få vores gratis nyhedsmail med eksklusive tilbud