Gratis levering på køb over kr. 500,-
Fragt fra kr. 45,- | Levering 1-3 hverdage

Om os

Love of Green er en netbutik, der har specialiseret sig i produkter til en bæredygtig livsstil. Du finder her på siden vores netbutik, hvor du bl.a. kan købe økologisk tøj, Fair Trade tøj, tørklæder, tasker og accessories produceret efter Fair Trade principper. Alle vores varer er produceret med bæredygtighed for øje. Vi lægger hovedsageligt vægt på økologisk dametøj og Fair Trade tøj til damer. Love of Green så dagens lys i april 2009. 

Hos Love of Green sætter vi stor pris på etik, ansvar og bæredygtighed og vi mener, det er vigtigt at vide, hvor vores varer stammer fra. Vi vil gerne tilbyde et alternativ til den modebevidste forbruger, som samtidig vil handle med god samvittighed og være med til at gøre en forskel i verden.  

At være etisk og ansvarlig har forskellig betydning for forskellige mennesker. Men hos Love of Green føler vi et stort ansvar for de varer, vi sælger til vores kunder.  Vi har et ansvar for at sikre os, at vores varer er blevet produceret under ansvarlige forhold, og har været med til at forbedre livskvaliteten hele vejen igennem produktionskæden. Vi køber altid ind fra producenter og leverandører, som har en åben og gennemsigtig arbejdsgang, og som er bevidste om, hvor og hvordan deres varer bliver produceret. 

Kriterier for valg af produkter:

Hos Love of Green forhandler vi udelukkende produkter, som kan leve op til et eller flere af nedenstående kriterier:

 • Er lavet af økologiske/naturlige/bæredygtige/miljøvenlige og/eller genbrugte materialer. 
 • Er produceret under Fair Trade forhold, hvor der er gode forhold for de mennesker der arbejder i produktionen, og at de får en ordenlig løn for deres arbejde. 
 • Er fremstillet hos små producenter, f.eks. mindre kunsthåndværkere, hvor vi handler direkte, for at undgå fordyrende mellemled samt eventuelle mellemhandlere der presser prisen for producenten, samt forbrugeren. 
 • Bruger mindre materialer, vand og energi. Både i dyrkelsen af afgrøderne, i produktionen og i brug. 
 • God værdi for pengene. Det betyder ikke nødvendigvis billig. En længere levetid for produkterne, lavere driftsomkostninger, fair arbejdsvilkår, mindre skovudryddelse, bedre kvalitet - det er alt sammen noget der skaber god værdi. 
 • Er fremstillet således at de ikke belaster miljøet og de mennesker der er involveret i produktionen
 • Holder længe på grund af god kvalitet. På den måde skal man ikke købe nye produkter hele tiden, og man sparer derfor for en masse spild. 
 • Benytter alternative former for energi, fx. produkter produceret på fabrikker der benytter solenergi eller vindenergi. 
 • Har en gennemskuelig liste af materialer og/eller ingredienser
 • Er farvet med naturlige farver istedet for petrokemikalier
 • Er fremstillet i forbindelse med cooperativer eller projekter som støtter en bestemt sag eller humanitært formål
 • Kan leveres på den mest bæredygtige måde. F.eks. fra Asien er den mest fornuftige måde via skib, selvom det forlænger leveringstiden. Vi vil hellere vente længere på vores produkter, end vi vil forurene mere end højst nødvendigt. 

Hos Love of Green tror vi på "trade - not aid" - mennesker er bedre hjulpet ved at være involverede som aktive medspillere fremfor passive modtagere. Vi tror på at Fair Trade er en vej til at hjælpe mange mennesker ud af fattigdommen - vi håber at mennesker på den måde kan få de fornødne midler til at opnå en bæredygtig fremtid!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få vores gratis nyhedsmail med eksklusive tilbud