SOMMERFERIELUKKET I JULI. BRUG RABATKODE SOMMER24 FOR AT SPARE 25% MENS DU VENTER
ORDRER AFSENDES IGEN I AUGUST.RETURRETTEN ER FORLÆNGET

Ekstra leveringstid pga sommerlukning i juli
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Boho Kimono Turquoise Purple

Unik silke kimono i smukke tekstiler. Boho kimonoen har brede ærmer, der har et smukt draperet fald. Denne kimono er syet af genbrugt silkesari, hvorfor hver enkelt kimono er helt speciel.  

Der medfølger et bælte i sarisilke, der matcher kimonoen, så du kan binde den flot i taljen, hvis du har lyst til det. Den ser dog også smuk ud hængende løst udover en tætsiddende kjole eller et par jeans. 

Den er ca. 125 cm. lang og er størrelse one-size – passende til str. 36-42 (S-XL). 

For at passe på din silke kimono er det vigtigt, at du kun håndvasker og lufttørrer den. 

599,00 DKK

Om Boho Kimono Turquoise Purple

  • Længde ca. 125 cm
  • One-size passer str. S-XL / 36-46
  • Fremstillet af genbrugte sarier i silkemix (ikke alle er ren silke -der kan være iblandet kunststof)
  • Da sarierne er genbrugte kan der forekomme brugsspor (løse tråde, ujævnheder, porøsiteter, småpletter mm.)
  • Etisk fremstillet i Indien
  • Håndvaskes - og lufttørres
  • Da sarierne er genbrugte kan vi ikke garantere kompositionen af den enkelte sari. De fleste indeholder en vis mængde silke, men kan også være kunststof eller en blanding. Selvom vi som udgangspunkt ønsker at undgå kunststoffer, synes vi at genbrugte sarier godt kan anses som bæredygtige, idet man bruger sarier der har været brugt før. 

Kun når der er anvendt sari af 100% ren silke så vil det fremgå i navnet og/eller beskrivelsen, at der er tale om ren silke. Hvis der ikke står ren silke i beskrivelsen af varen - så må en vis mængde kunststof forventes. Vi har ikke mulighed for at lave en komplet analyse af hver enkelt sari. Inden i tøjet vil der være et mærke, som ikke altid er retvisende (silke/silkemix/polyester - det kan variere)  og det er derfor vigtigt, at læse beskrivelsen af varen - da det er denne man skal forholde sig til ved køb. Varer af 100% ren silke vil også i de fleste tilfælde sælges til en højere pris end blandingssarierne.