Gratis levering på køb over kr. 500,-
Fragt fra kr. 40,- | Hurtig levering | 14 dages returret

Maxi Nederdel

Her finder du Love of Greens udvalg af maxi nederdele. En maxi nederdel er kendetegnet ved at være lang og have vidde. En maxi nederdel har fylde forneden og er typisk a-formet, men er tætsiddende ved taljen, og har typisk elastik i taljen. Denne type nederdel er muligvis noget af det mest behagelige og flatterende en kvinde kan klæde sig i, og kan bruges både til hverdag og til festlige lejligheder alt efter hvad den styles med. Den er samtidig en uundværlig del af boheme-looket. Vi har et udvalg af maxi nederdele i forskellige tekstiler; både genbrugt sari, bomuld, rayon mm. 


Tips til at style en maxi nederdel

En blomstret eller mønstret maxi nederdel kan bruges til mange forskellige lejligheder. Alt efter hvad den styles med og hvad du har på af accessories, så kan den udgøre et enkelt og behageligt outfit på en varm sommerdag, eller du kan gøre den mere festlig med høje hæle til en fest. Den kan også styles med en tyk sweater og et tungt bælte på en kølig efterårsdag. Der er mange muligheder og herunder kan du få inspiration til hvordan du bruger din maxi nederdele til at opnå forskellige looks.

  • Boheme stil: Maxi nederdelen er optimal til at opnå et lækkert boheme look. Klæd dig som en moderne luksus hippie ved at style din maxi nederdel med en simpel, ensfarvet top, store øreringe og masser af lange halskæder. Ved at sætte en maxi nederdel sammen med en simpel, ensfarvet top vil nederdelen komme i fokus som den centrale del af dit outfit. 
  • Høj talje: Få fokus på længden ved at placere taljen højt - træk elastikken godt op i maven og kombiner din maxi nederdel med en kort top eller bind en knude på en løs top, så du får fokus på mavepartiet på kroppen. På den måde vil du syne længere og fjerne fokus fra den nederdeste del af nederdelen. 
  • Skab fokus med dit fodtøj: En maxi nederdel vil ofte kombineres med sandaler i sommermånederne. Men du kan trylle med dit look ved at lege med dit fodtøj. Brug f.eks. sneakers eller cowboystøvler for at give dit outfit lidt kant. Brug den sammen med høje sandaler når du skal til fest og flade sandaler til hverdag. Du kan fuldstændig skifte stil ved at ændre dit fodtøj men stadig bruge samme maxi nederdel.