Levering 1-4 hverdage
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Duftolie

Her finder du et lækkert udvalg af duftolie til hjemmet. Duftolier kan være med til at skabe en skøn atmosfære i hjemmet, og kan have en gavnlig effekt på humøret og stemningen. Brug dem f.eks som duftfrisker på badeværelset eller i entreen, eller tænd en diffuser med duftolie i stuen for at skabe et behageligt indeklima. 

  • Put et par dråber i en diffuser sammen med lidt vand, og tænd et fyrfadslys under, så vandet langsomt varmes op - duften vil hurtigt sprede sig blidt ud i omgivelserne.
  • Lav din egen potpourri af tørrede blomster, urter eller blade og hæld nogle dråber duftolie udover. Lad det stå fremme i en skål eller et fad, så du kan nyde den dekorative effekt sammen med duften. 
  • Hæld nogle dråber duftolie i en skål med vand og lad den stå på en radiator for en mildere duft
  • Lav din egen duftspray ved at blande nogle dråber i vand i en forstøverspray. På den måde kan du forstøve duften ud i rummet og målrette duften der, hvor du ønsker det fx. i møbler eller lign. 
  • Lav dine egne hjemmelavede duftlys

Duftolier er, som navnet antyder, kun beregnet til at afgive duft, og må derfor ikke indtages. De bør derfor ikke bruges til madlavning. Duftolier har heller ikke de samme egenskaber som essentielle olier har, og kan derfor ikke bruges på samme måde. De bruges primært som duftolie til hjemmet. 

Duftolier er fremstillet af naturlige eller naturidentiske olier. Der er ikke brugt animalske eller syntetiske stoffer, og duftolierne er ikke testet på dyr. 

 

 


Duftolier har ikke samme egenskaber som æteriske olier og kan derfor ikke erstatte disse ved aromaterapi. Ønsker man de terapeutiske effekter af duftmolekylerne skal man derfor benytte æteriske olier. 

Duftolierne er udelukkende til brug for duftens skyld og kan f.eks opfriske duften, skabe stemning i boligen og rense luften ligesom man f.eks. kan med røgelsespinde