Gratis levering på køb over kr. 500,-
Fragt fra kr. 45,- | Levering 1-3 hverdage

Eau Good vandflaske m/ kulstang - blå

Eau Good vandflaske i Tritan plast. Med kulstang af Binchotan aktivt kul der holder op til 6 mdr. En lækker vandflaske med et tætsluttende låg, der sikrer at den ikke drypper når du er på farten. Flasken er uden BPA, ftalater, tungmetaller mm.

179,00 DKK 134,25 DKK

Om Eau Good vandflaske m/ kulstang - blå

Her får du en superlækker drikkedunk helt uden kemiske stoffer såsom BPA, tungmetaller, ftalater eller andre uønskede stoffer.

Vandflasken er i et ergonomisk design, så den er behagelig at holde på. Den har en korkrop i toppen, med et silikoneomslag, der forsegler flasken så den ikke lækker. Korkproppen holdes på plads af en af en holder i rustfrit stål.

Drikkeflasken har en kulstang af aktivt kul der renser vandet for urenheder samt uønsket smag. Flasken er formet, så kullet kan sidde fast i flasken, så det ikke bevæger sig rundt i flasken, og ikke generer når du drikker. Klem forsigtigt på flasken og ryst let, indtil kulstangen har sat sig på plads.

Binchotan kul holder i 3 måneder, hvis du fylder flasken 1 gang dagligt. Efter 3 måneder kan du give kulstangen et opkog i 10 min. hvorefter kulstangen kan bruges yderligere 3 måneder.

Flasken rummer 800 ml