Gratis levering på køb over kr. 500,-
Fragt fra kr. 40,- | Hurtig levering | 14 dages returret

Eau Good vandflaske m/ kulstang - blå

Eau Good vandflaske i Tritan plast. Med kulstang af Binchotan aktivt kul der holder op til 6 mdr. En lækker vandflaske med et tætsluttende låg, der sikrer at den ikke drypper når du er på farten. Flasken er uden BPA, ftalater, tungmetaller mm.

179,00 DKK

Om Eau Good vandflaske m/ kulstang - blå

Her får du en superlækker drikkedunk helt uden kemiske stoffer såsom BPA, tungmetaller, ftalater eller andre uønskede stoffer.

Vandflasken er i et ergonomisk design, så den er behagelig at holde på. Den har en korkrop i toppen, med et silikoneomslag, der forsegler flasken så den ikke lækker. Korkproppen holdes på plads af en af en holder i rustfrit stål.

Drikkeflasken har en kulstang af aktivt kul der renser vandet for urenheder samt uønsket smag. Flasken er formet, så kullet kan sidde fast i flasken, så det ikke bevæger sig rundt i flasken, og ikke generer når du drikker. Klem forsigtigt på flasken og ryst let, indtil kulstangen har sat sig på plads.

Binchotan kul holder i 3 måneder, hvis du fylder flasken 1 gang dagligt. Efter 3 måneder kan du give kulstangen et opkog i 10 min. hvorefter kulstangen kan bruges yderligere 3 måneder.

Flasken rummer 800 ml