Levering 1-4 hverdage
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Fair Use

Hos Love of Green har du 14 dages fuld returret. Når du sender varer retur, er det vigtigt, at varerne er behandlet på sådan en måde, at den kan sælges igen. Hele vores butik er bygget op med bæredygtighed for øje, og det er derfor vigtigt, at tænke bæredygtighed ind i alle led af vores forretning. Vi har derfor været nødt til at tilslutte os samme Fair Use klausul, som du måske også kender fra andre netbutikker.

Returvarer er meget ressourcekrævende, både i tid, penge og miljøbelastning, og vi vil derfor gerne sikre, at du ikke nødvendigvis køber mere end du har brug for. For at kombinere vores bæredygtighedsindsats med at give dig den bedste service, har vi derfor justeret vores returpolitik.

Vi ved, at vores loyale kunder handler med omtanke og kun returnerer varer, når det er nødvendigt. Vi forstår, at du nogle gange modtager en vare, der ikke lever op til forventningerne, og derfor skal returnere den. Derfor tilbyder vi stadig 14 dages fuld returret - no questions asked.

Det er derfor usandsynligt, at denne nye klausul vil påvirke dig. Den er designet til at adressere de få kunder, der ofte bestiller mange varer og sender næsten alt retur. Vi kan ikke ignorere den miljøpåvirkning, dette medfører, og vi ønsker at reducere vores bidrag til dette problem. Udover den miljømæssige belastning der sker ved at transportere varer frem og tilbage adskillige gange, så udgør det også et stort tidsmæssigt problem for os. Som en lille butik har vi ikke folk ansat til udelukkende at ekspedere returvarer, sådan som andre store netbutikker måske har. Hos os er det den/de samme der laver alle butikkens opgaver, og det tager utrolig lang tid at ekspedere returvarer, da de ikke altid returneres i en tilstand, hvorved de kan sælges direkte igen. Ved store mængder returvarer er det derfor alt for tidskrævende til at det er en bæredygtig forretning, og vi er derfor nødt til at begrænse de ordrer, hvor der systematisk returneres.

Klausulen træder i kraft, hvis vi observerer et unormalt returadfærdsmønster, som virker uhensigtsmæssigt. Hvis vi for eksempel har mistanke om, at varer bruges og derefter returneres, eller at der bestilles og returneres langt mere end en typisk kunde, kan vi blive nødt til at deaktivere denne konto samt eventuelle tilknyttede konti. Den vil også træde i kraft, hvis vi ser et atypisk mønster, f.eks. hvis den samme vare købes flere gange, for at blive returneret igen.

Hvis vi gentagne gange ser, at der købes varer for over den fragtfri grænse, og der derved er givet gratis fragt, for så at det meste af ordren returneres, så kan du også blive ramt af Fair Use klausulen. I vores handelsebetingelser, er det allerede beskrevet, at vi ikke modregner fragt, hvis der returneres varer, så den samlede ordre er under kr. 599,-. Vi forbeholder os desuden ret til at opkræve et genemballeringsgebyr, såfremt en vare ikke er i sådan en stand, at den kan sælges videre uden ekstra/ny emballage. Dette gebyr vil typisk være på kr. 15,- pr. vare.

Hvis du er blevet ramt af denne Fair Use klausul, uden at du synes det er hensigtsmæssigt, så send gerne en email, og lad os tage en dialog.

Vi er stolte af at være en del af denne bevægelse, der tilpasser sig modeindustriens udvikling. Lad os sammen arbejde for at fremme bæredygtig fashion og reducere de kilometer, vores varer rejser for at nå frem til dit klædeskab. Køb med omtanke. Returnér mindre.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få vores gratis nyhedsmail med eksklusive tilbud