SOMMERFERIELUKKET I JULI. BRUG RABATKODE SOMMER24 FOR AT SPARE 25% MENS DU VENTER
ORDRER AFSENDES IGEN I AUGUST.RETURRETTEN ER FORLÆNGET

Ekstra leveringstid pga sommerlukning i juli
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Fortrydelsesret

Har du købt en vare på loveofgreen.dk som du ikke ønsker at beholde alligevel, så har du altid ret til at bruge din fortrydelsesret. Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, bortset fra fødevarer jvf. dansk fødevarelovgivning. Der er ikke fortrydelsesret på rest- og udgåede varer. 

Bagpå din følgeseddel finder du en formular som du kan sende med din returpakke. Her bedes du notere ordrenr. samt dine ønsker til bytte, refundering mm. Du kan også blot vedlægge et stykke papir, hvor du skriver dine detaljer, så vi ved hvor pakken kommer fra. Dette kan du også gøre, hvis du mod forventning ikke har modtaget en returseddel.

Du kan købe en returlabel via vores labelservice

Har du modtaget en forkert vare, eller er din vare gået tydeligt i stykker bedes du sende os fotodokumentation på info@loveofgreen.dk. Ved den slags reklamationer bedes du altid kontakte os via email, da vi kan sende en returlabel så du ikke har omkostninger til at sende den forkerte vare tilbage til os. Vælger du at købe din egen returlabel vil du få refunderet den pris vi betaler for en returlabel, da vi har vores egen fragtaftale. 

Du bedes returnere til Love of Green, Vestermarksvej 40, 5260 Odense S. Vi afhenter ikke pakker sendt til pakkeshops, døgnbokse mm. Vi refunderer ikke fragt til pakker sendt til pakkeshops mm.

Vi refunderer evt. beløb til dit betalingskort hurtigst muligt, men du kan forvente en ekspeditionstid på op til 7 hverdage - og der kan også gå lidt tid før pengene kan ses på din konto. Returnerer du efter 14 dage refunderes pengene ikke, men der kan udstedes et tilgodebevis. 

Læs mere angående fortrydelsesret og reklamationer i vores handelsbetingelser. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få vores gratis nyhedsmail med eksklusive tilbud