SOMMERFERIELUKKET I JULI. BRUG RABATKODE SOMMER24 FOR AT SPARE 25% MENS DU VENTER
ORDRER AFSENDES IGEN I AUGUST.RETURRETTEN ER FORLÆNGET

Ekstra leveringstid pga sommerlukning i juli
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Indali Kort Kimono India Brown

Kort sari kimono throw - en åbentstående kimono der bruges over tøjet. Giv dit outfit et ekstra pift og et strejf af eksotisk farve.

Denne kimono har et oversize look og klæder alle kropstyper. 

Kimonoen er fremstillet af genbrugt sari fra Indien. Kimonoen er one-of-a-kind og der findes 1-2 af hver farve. 

 

399,00 DKK

Om Indali Kort Kimono India Brown

  • Længde ca. 75 cm
  • Fremstillet af genbrugt sari (silke/kunststof) Vi kender ikke den præcise komposition, da sarierne er genbrugte)
  • Da sarierne er genbrugte kan der forekomme mindre brugsspor såsom mindre ujævnheder, porøsiteter, småpletter, løse tråde mm. Vi ser ikke disse som fejl men som skønhedspletter der vidner om at sarierne har haft et langt liv før de kom til os. 
  • Fremstillet under etiske forhold i Indien

Da sarierne er genbrugte kan vi ikke garantere kompositionen af den enkelte sari. De fleste indeholder en vis mængde silke, men kan også være kunststof eller en blanding. Selvom vi som udgangspunkt ønsker at undgå kunststoffer, synes vi at genbrugte sarier godt kan anses som bæredygtige, idet man bruger sarier der har været brugt før. 

Kun når der er anvendt sari af 100% ren silke så vil det fremgå i navnet og/eller beskrivelsen, at der er tale om ren silke. Hvis der ikke står ren silke i beskrivelsen af varen - så må en vis mængde kunststof forventes. Vi har ikke mulighed for at lave en komplet analyse af hver enkelt sari. Inden i tøjet vil der være et mærke, som ikke altid er retvisende (silke/silkemix/polyester - det kan variere)  og det er derfor vigtigt, at læse beskrivelsen af varen - da det er denne man skal forholde sig til ved køb. Varer af 100% ren silke vil også i de fleste tilfælde sælges til en højere pris end blandingssarierne.