Levering 1-4 hverdage
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Kaftan Autumn Purple n' Green

Skøn kaftan i vintage sari. Brug den som til at sætte lidt kulør på dit outfit, og brug den over badetøjet på stranden. Med løbegang ved brystet så den kan justeres efter ønske. One-size. Denne kaftan er perfekt til sommervejret. Den kan både bruges som top til et afslappet men festligt look, eller som strandkjole på en varm sommerdag.

299,00 DKK

Om Kaftan Autumn Purple n' Green

Denne kaftan består af et stort stykke saristof, som har løbegang under brystet, så den kan strammes ind så meget som man ønsker. Den er onesize og passer de fleste kropstyper.

Fremstillet af genbrugt sari fra Indien. Sarierne er typisk i silke/viscose/polyester - 100% genbrug
Vaskes i hånden i koldt vand.

Denne kaftan er fremstillet af genbrugt sari fra Indien. Tekstilerne har således været brugt før. Der kan derfor være små ujævnheder i stoffet. Vi ser ikke disse som fejl men nærmere som skønhedspletter der vidner om, at sarierne har haft et liv før, og nu lever videre i nye hænder fremfor at gå til spilde.

One-size. Passer str. S-XL / 36-44

 

Lidt generelt om sari tøjet:

Da sarierne er genbrugte kan vi ikke garantere kompositionen af den enkelte sari. De fleste indeholder en vis mængde silke, men kan også være kunststof eller en blanding. Selvom vi som udgangspunkt ønsker at undgå kunststoffer, synes vi at genbrugte sarier godt kan anses som bæredygtige, idet man bruger sarier der har været brugt før. 

Kun når der er anvendt sari af 100% ren silke så vil det fremgå i navnet og/eller beskrivelsen, at der er tale om ren silke. Hvis der ikke står ren silke i beskrivelsen af varen - så må en vis mængde kunststof forventes. Vi har ikke mulighed for at lave en komplet analyse af hver enkelt sari. Inden i tøjet vil der være et mærke, som ikke altid er retvisende (silke/silkemix/polyester - det kan variere)  og det er derfor vigtigt, at læse beskrivelsen af varen - da det er denne man skal forholde sig til ved køb. Varer af 100% ren silke vil også i de fleste tilfælde sælges til en højere pris end blandingssarierne