Levering 1-4 hverdage
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Kaftan

Her finder du et udvalg af kaftans - vi har kaftans i genbrugt silkesari og i blockprintet bomuld samt andre lækre tekstiler. Vores smukke silkesari kaftans kan med fordel bæres som en kaftan kjole med bare ben, og er også velegenede som strandkjoler. Brug dem også over leggings eller jeans som en smuk, farverig top. Der er mange muligheder for at bære en kaftan og den kan styles "op og ned" alt efter hvad den sættes sammen med. 

Hvad er en kaftan

En kaftan er traditionelt set en beklædningsgenstand, der ofte blev båret i mellemøstlige lande, og ofte båret af mænd. En kaftan har brede ærmer og en løs pasform, og bindes ofte med et bælte eller en snøre, der kan strammes lidt i livet. En kaftan kan være både lang og kort, og have lange eller korte ærmer. En lang kaftan kjole kommer ofte i samme kategori som en maxi kjole. 

Hvordan kan man bruge en kaftan 

De fleste forbinder måske en kaftan med en strandtur, men der er rigtig mange muligheder for at iføre sig en kaftan. En kaftan kan bæres af kvinder i alle former, højder og drøjder. Her skal vi kigge lidt nærmere på hvordan man kan bruge sin kaftan

  1. På stranden: Det oplagte valg er, at tage sin kaftan med på stranden. Den er nem at tage over hovedet, hvis man lige vil dække sig lidt i stedet for kun at gå i badetøj. Måske er det rart at iføre sig en kaftan, hvis man skal på café eller strandbar, eller hen og købe is. Det kan også være rart med en kaftan, hvis man lige vil beskytte huden lidt mod solens stråler. Man kan ofte få en kaftan i et tyndt, åndbart materiale, som er behageligt i det varme vejr. 
  2. Til det afslappede look: En kaftan er smart at have på sammen med et par leggings, jeans eller måske et par shorts. Du kan opnå det helt rette boho look med en kaftan, et par cowboyshorts og et par ankelstøvler i læder. Kombiner med en lang halskæde og en lækker skuldertaske. 
  3. Til det festlige look: En lang kaftan kjole med et par høje sko eller et par elegante sandaler skabe det idéelle festlook, hvor du kan være sikker på, at din kjole vil blive beundret af mange. Du kan nemlig skille dig lidt ud samtidig med, at du vil være elegant i en flot draperet kaftan der understreger de feminine former.