Levering 1-4 hverdage
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Kantha Jakke 01

Kantha sari jakke. Denne jakke er syet af genbrugte kantha sarier i bomuld, og hver jakke er derfor helt unik. Både sarierne og jakkerne er håndlavede og håndsyede, og det må derfor forventes, at jakken bærer præg af dette; en unik skønhed, der er lavet med kærlighed og omhu.

Jakken kan bruges som blazer over dagens øvrige outfit, som cardigan eller som en let jakke. Den har lommer i siderne, knapper af kokosnød og bælte. Kan bruges både med eller uden bælte, og kan bruges både åbentstående og lukket

849,00 DKK 649,00 DKK

Om Kantha Jakke 01

Jakkens mål:

SM: 

Bryst 96 cm

Længde 75 cm

Ærme 64 cm

 

LXL:

Bryst 105 cm

Længde 77 cm

Ærme 64 cm

 

Kantha sari er en type traditionel indisk sari, der er kendt for sit karakteristiske broderi kaldet "kantha sting." Dette broderi er lavet ved hånden og involverer syning i form af smukke mønstre, motiver og figurer på hele sarien. Kantha sting er en enkel løbesting, der ofte bruges til at skabe komplicerede mønstre.

Disse sarier har ofte historiske eller kulturelle betydninger, og hver sari kan være unik, da broderiet ofte udføres med stor omhu og opmærksomhed på detaljer. Kantha sarier er populære på grund af deres håndlavede karakter og den dybde af kreativitet, de repræsenterer.

Da sarierne er genbrugte kan der forekomme mindre ujævnheder, brugsspor, mærker mm. Disse ses ikke som fejl, men blot som skønhedspletter, der er med til at give karakter og autencitet.