Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 600,-
Levering 2-4 hverdage - fragt fra kr. 40,-
14 dages fuld returret
Julegaver byttes indtil 9/1-2023

Kimono Crepe Silk Tie Dye Curry

Silke kimono med bælte i mellem længde. Denne kimono er i genbrugt silkesari og er farvet i tie-dye batik mønster. Hver kimono er derfor helt unik. Denne kimono måler ca. 90 cm i længden.

449,00 DKK

Om Kimono Crepe Silk Tie Dye Curry

  • Måler ca. 90 cm i længden
  • Max brystmål ca. 132
  • Kimono syet af genbrugt sari i ren crepe silke. Da sarierne er genbrugte kan den enkelte komposition ikke oplyses. Der kan forekomme mindre brugsspor. 
  • One-size 

Da sarierne er genbrugte kan vi ikke garantere kompositionen af den enkelte sari. De fleste indeholder en vis mængde silke, men kan også være kunststof eller en blanding. Selvom vi som udgangspunkt ønsker at undgå kunststoffer, synes vi at genbrugte sarier godt kan anses som bæredygtige, idet man bruger sarier der har været brugt før. 

Kun når der er anvendt sari af 100% ren silke så vil det fremgå i navnet og/eller beskrivelsen, at der er tale om ren silke. Hvis der ikke står ren silke i beskrivelsen af varen - så må en vis mængde kunststof forventes. Vi har ikke mulighed for at lave en komplet analyse af hver enkelt sari. Inden i tøjet vil der være et mærke, som ikke altid er retvisende (silke/silkemix/polyester - det kan variere)  og det er derfor vigtigt, at læse beskrivelsen af varen - da det er denne man skal forholde sig til ved køb. Varer af 100% ren silke vil også i de fleste tilfælde sælges til en højere pris end blandingssarierne.