SOMMERFERIELUKKET I JULI. BRUG RABATKODE SOMMER24 FOR AT SPARE 25% MENS DU VENTER
ORDRER AFSENDES IGEN I AUGUST.RETURRETTEN ER FORLÆNGET

Ekstra leveringstid pga sommerlukning i juli
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Kriti Kaftan Red n' Orange

Lang kaftan kjole syet af genbrugt sari. Denne kaftan kjole har et utrolig flot snit og virker flatterende på de fleste kropstyper. Kjolen har løbegang med en snøre der kan bindes efter ønske og behov. 

Denne kaftan kjole har et rigtig flot fald, og de 3/4-lange ærmer giver kjolen et elegant udtryk. Kjolen er one-size

399,00 DKK

Om Kriti Kaftan Red n' Orange

  • Syet af genbrugte sarier i Indien. Sarierne er i silkemix dvs. det kan være både silke samt kunststoffer og/eller et mix heraf. Den enkelte komposition kan ikke oplyses. 
  • Da sarierne er genbrugte kan der forekomme mindre brugsspor såsom minimale huller, porøsiteter, løse tråde mm. 
  • For at få en bedre idé om billedet anbefales det at du zoomer ind og ud, samt justerer din lysstyrke - billeder kan se forskellige ud på forskellige skærme alt afhængig af de individuelle indstillinger. 
  • Håndvaskes i koldt vand
  • One-size. Passer str. 36-44
  • Max brystmål 125 cm
  • Længde ca. 145 cm

Da sarierne er genbrugte kan vi ikke garantere kompositionen af den enkelte sari. De fleste indeholder en vis mængde silke, men kan også være kunststof eller en blanding. Selvom vi som udgangspunkt ønsker at undgå kunststoffer, synes vi at genbrugte sarier godt kan anses som bæredygtige, idet man bruger sarier der har været brugt før. 

Kun når der er anvendt sari af 100% ren silke så vil det fremgå i navnet og/eller beskrivelsen, at der er tale om ren silke. Hvis der ikke står ren silke i beskrivelsen af varen - så må en vis mængde kunststof forventes. Vi har ikke mulighed for at lave en komplet analyse af hver enkelt sari. Inden i tøjet vil der være et mærke, som ikke altid er retvisende (silke/silkemix/polyester - det kan variere)  og det er derfor vigtigt, at læse beskrivelsen af varen - da det er denne man skal forholde sig til ved køb. Varer af 100% ren silke vil også i de fleste tilfælde sælges til en højere pris end blandingssarierne