Levering 1-4 hverdage
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Living Crafts

Living Crafts er et økologisk tøj firma med hovedsæde i Tyskland. Living Crafts producerer økologisk tøj til kvinder, mænd og børn, samt bolig og arbejder udelukkende med de højeste standarder indenfor økologisk bomuld. Living Crafts har eksisteret i mere end 30 år og er derfor nogle af de førende brands i Europa som har fungeret som pioneerer indenfor økologisk tøj. Living Crafts arbejder med basis tøj og hverdagstøj og fokuserer på tøj der kan bruges år efter år. God kvalitet af gode råvarer til gode mennesker. 


Bæredygtig er et nøgleord hos Living Crafts som i mere end 30 år har produceret tøj af miljøvenlige tekstiler til hele familien. Living Craft fokuserer netop på økologiske, miljøvenlige tekstiler og tøj fremstillet under bæredygtige, etiske, socialt forsvarlige vilkår. Troværdighed, vedholdenhed og tillid er de værdier der driver Living Crafts arbejde. 

Økologi og social retfærdighed går hånd i hånd hos Living Crafts, som altid er yderst opmærksom på deres produktionsforhold, således at de sikrer så minimal en miljøpåvirkning som muligt. 

Long life instead of fashion

Living Crafts fokuserer på det tidløse design der kan bruges år efter år. Living Crafts arbejder uafhængigt af den typiske modeverden hvor der producerers kollektioner der udgår. Derfor findes et fast basis sortiment af hverdags tøj til hele familien i økologisk bomuld. Derudover er der naturligvis nogle modeller der produceres i et mindre oplag som skifter med tiden.