Levering 1-4 hverdage
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Munkholm

Lækre, naturlige og håndlavede produkter til skønhedspleje og hudpleje. Munkholm er en række hudplejeprodukter som er håndlavede af naturlige og vegetabilske ingredienser uden tilsætningstoffer, parabener og kunstige stoffer. Der bruges naturlige olier, naturlig æterisk olie og så vidt muligt økologiske ingredienser. Der tilsættes ikke kunstig parfume men der bruges naturlige æteriske olier i den rene form. Munkholm er et 100% danskejet firma, og alle produkterne håndlaves i Danmark. 

Munkholm produkter

Munkholm er et dansk familejet firma, beliggende i Holbæk. Firmaet blev startet af Tina Munkholm, der oprindeligt startede med at fremtrylle naturlige hudplejeprodukter hjemme i privaten. Det skulle vise sig, at blive populært med naturlige, håndlavede produkter og Tina Munkholm måtte derfor flytte sin produktion til større lokaler - men der er stadig fokus på det håndlavede håndværk. 

Munkholm producerer idag alt indenfor naturlig hudpleje: håndlavet sæbe af naturlige ingredienser af så få ingredienser som muligt; fremstillet efter gamle håndværksmæssige traditoner og altså sæbe som "vi kender fra gamle dage". Ikke som den kunstige, udtørrende sæbe vi kan købe til ingen penge i supermarkederne, og som efterlader dig med intet andet en tør, sprækkende hud. Sæbe fra Tina Munkholm er drøj i brug og virker blødgørende på huden, og efterlader dig med en blød hud med en dejlig mild duft. 

Munkholm producerer også naturlig flydende håndsæbe, opvaskemiddel, rengøringsprodukter, saltscrubs, aromabad, saltbad, cremer, lotions, shampoo mm. Især deres økologisk saltscrub bør du give et forsøg, da den virker utroligt blødgørende på huden og giver dig en lækker glød. Du behøver ikke engang bruge bodylotion efter brug, da huden føles helt glat og blød bagefter. Perfekt til forår og sommer hvor du gerne viser benene frem og ønsker en blød hud med en dejlig glød.