Levering 1-4 hverdage
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Navya Sari Tunika Paisley

Tunika med v-hals og bindebånd i halsudskæringen. I et feminint a-formet snit. Brug den som en kort mini-kjole eller som tunika over leggings, bukser mm. for et farverigt lag-på-lag look. Tunikaen er fremstillet af genbrugt sari.

349,00 DKK

Om Navya Sari Tunika Paisley

  • Længde ca. 88 cm
  • Max brystmål 110 cm
  • Fremstillet i genbrugt sari (silke/viscose/polyester) Den enkelte komposition kendes ikke, og kan ikke oplyses. Mærket indeni er muligvis ikke retvisende. 
  • Da sarierne er genbrugte kan der forekomme mindre "skønhedspletter" såsom ujævnheder, porøsiteter, småpletter, løse tråde mm. 
  • Håndvaskes i koldt vand og lufttørres

Lidt generelt om sari tøjet:

Da sarierne er genbrugte kan vi ikke garantere kompositionen af den enkelte sari. De fleste indeholder en vis mængde silke, men kan også være kunststof eller en blanding. Selvom vi som udgangspunkt ønsker at undgå kunststoffer, synes vi at genbrugte sarier godt kan anses som bæredygtige, idet man bruger sarier der har været brugt før. 

Kun når der er anvendt sari af 100% ren silke så vil det fremgå i navnet og/eller beskrivelsen, at der er tale om ren silke. Hvis der ikke står ren silke i beskrivelsen af varen - så må en vis mængde kunststof forventes. Vi har ikke mulighed for at lave en komplet analyse af hver enkelt sari. Inden i tøjet vil der være et mærke, som ikke altid er retvisende (silke/silkemix/polyester - det kan variere)  og det er derfor vigtigt, at læse beskrivelsen af varen - da det er denne man skal forholde sig til ved køb. Varer af 100% ren silke vil også i de fleste tilfælde sælges til en højere pris end blandingssarierne