Levering 1-4 hverdage
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Palazzo Bukser - Silky Blue

Brede bukser med megen vidde - en buksenederdel i genbrugt sari fra Indien. Bukserne er så brede, at de giver et samlet indtryk af en nederdel. Bukserne har en bred smock elastik i taljen, som gør at de fleste størrelser kan passe dem. De svarer til en stor one-size.

299,00 DKK 239,20 DKK

Om Palazzo Bukser - Silky Blue

Buksenederdel fremstillet i genbrugt sari fra Indien. Palazzo bukser - eller en buksenederdel - er bukser med meget vidde i benene, så det samlede indtryk ligner en nederdel. 

  • One-size. Passer som udgangspunkt str.38-44
  • Meget brede ben
  • Med bred smock elastik i taljen
  • Måler ca. 98 cm i længden. Placer smock elastikken højt eller lavt efter behov. 
  • Smock elastikken kan også placeres over brystet, hvorved man får en buksedragt.
  • Fremstillet af genbrugt sari i silkemix (silke, viscose, polyester mm.)
  • Da sarierne er genbrugte kan der forekomme mindre brugsspor. 
  • Håndvaskes og lufttørres

Da sarierne er genbrugte kan vi ikke garantere kompositionen af den enkelte sari. De fleste indeholder en vis mængde silke, men kan også være kunststof eller en blanding. Selvom vi som udgangspunkt ønsker at undgå kunststoffer, synes vi at genbrugte sarier godt kan anses som bæredygtige, idet man bruger sarier der har været brugt før. 

Kun når der er anvendt sari af 100% ren silke så vil det fremgå i navnet og/eller beskrivelsen, at der er tale om ren silke. Hvis der ikke står ren silke i beskrivelsen af varen - så må en vis mængde kunststof forventes. Vi har ikke mulighed for at lave en komplet analyse af hver enkelt sari. Inden i tøjet vil der være et mærke, som ikke altid er retvisende (silke/silkemix/polyester - det kan variere)  og det er derfor vigtigt, at læse beskrivelsen af varen - da det er denne man skal forholde sig til ved køb. Varer af 100% ren silke vil også i de fleste tilfælde sælges til en højere pris end blandingssarierne.