SOMMERFERIELUKKET I JULI. BRUG RABATKODE SOMMER24 FOR AT SPARE 25% MENS DU VENTER
ORDRER AFSENDES IGEN I AUGUST.RETURRETTEN ER FORLÆNGET

Ekstra leveringstid pga sommerlukning i juli
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Projekttaske

En projekttaske er perfekt til at holde styr på de små projekter, som f.eks. strikketøjet eller hækletøjet. De er også velegnede til at bruge som toilettaske eller en anden lille taske. De lukkes i toppen ved at trække i snorene, og snorene er lange nok til at en projekttaske også kan bruges som en lille skuldertaske. 

Selvom en projekttaske ikke ser ud til at være særligt stor, så er de faktisk meget rummelige. Du kan således sagtens have garn, saks, nåle, målebånd og strikkepinde i din projekttaske. På den måde er det nemt at holde styr på dine kreative projekter, og du kan også have dem med ud af huset på en måde der pynter. 


Unikke og smukke projekttasker til dine kreative sysler

Her på siden finder du vores udvalg af projekttasker, som er perfekte til dine kreative projekter. Uanset om du er en passioneret strikker, en dygtig syerske eller en dedikeret hækler, så har vi den perfekte projekttaske til at organisere dit projekt med stil. 

Vores smukke og unikke projekttasker er syet af gamle, genbrugte sarier fra Indien. De er således unikke og findes kun i en enkelt eller højst to versioner i samme farve. De genbrugte sarier indsamles i indiske landsbyer og genbruges i produktionen af projekttasker, tøj og andre accessories. Du får derfor en helt unik projekttaske med sin helt egen særlige skønhed. 

Vores projekttasker er syet af genbrugte sarier fra Indien, hvilket ikke kun giver dem et unikt og farverigt udseende, men også gør dem til et miljøvenligt valg. Ved at bruge genbrugte materialer reducerer vi vores miljømæssige fodaftryk og støtter samtidig bæredygtige praksiser.

Hold styr på dine kreative projekter

En projekttaske til strikketøj er designet til at holde styr på strikketøjet og de små fornødenheder der skal bruges når du strikker. Der er plads til garn, opskrift, saks, nåle, målebånd og strikkepinde, og eventuelt også en opskrift. Udover strikketøj, så kan en projekttaske også bruges til andre former for kreative projekter. Det er således nemt at have de kreative sysler med på farten, når du skal på café, eller på besøg hos andre, hvor du gerne vil hive strikketøjet fram mens kaffe og snak nydes. 

Tasken kan også bruges som dekorativ opbevaring i hjemmet, så dine kreative projekter ikke behøver ligge fremme når du ikke lige er igang. På den måde undgår du unødvendigt rod på spisebordet eller sofabordet. Samtidig er projekttaskerne utroligt smukke, så de udgør også en særdeles dekorativ form for opbevaring.