Levering 1-4 hverdage
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Slå om Nederdel Kort Pink

Kort slå om nederdel der kan bruges med begge sider udad. Nederdelen bindes i taljen med bindebånd. Nederdelen er i 2 lag og det ene lag er kortere end det andet.

269,00 DKK

Om Slå om Nederdel Kort Pink

Nederdelen har bindebånd, der bindes omkring taljen. Denne slå-om nederdel er desuden vendbar og kan bruges med begge sider ud ad. Den er syet i 2 lag og kan bruges med begge sider udad.

One-size passer str. 36-42
 
Fremstillet af genbrugte sari tekstiler fra Indien. Sarierne kan være fremstillet af silke/polyester/viscose og da de alle er genbrugte kan vi ikke være sikre på kompositionen af den enkelte sari. 

Nederdelen er lavet af genbrugte sarier fra Indien. De fine silke stoffer bliver genbrugt i produktionen af nye beklædningsgenstande. Dette gør hver enkelt nederdel til en unika model. Da der er brugt genbrugte tekstiler må det forventes, at der kan være mindre "skønhedsfejl" i tekstilerne. Dette vidner om, at tekstilerne har haft et liv før, og er med til at give sjæl og karakter.

 

Da sarierne er genbrugte kan vi ikke garantere kompositionen af den enkelte sari. De fleste indeholder en vis mængde silke, men kan også være kunststof eller en blanding. Selvom vi som udgangspunkt ønsker at undgå kunststoffer, synes vi at genbrugte sarier godt kan anses som bæredygtige, idet man bruger sarier der har været brugt før. 

Kun når der er anvendt sari af 100% ren silke så vil det fremgå i navnet og/eller beskrivelsen, at der er tale om ren silke. Hvis der ikke står ren silke i beskrivelsen af varen - så må en vis mængde kunststof forventes. Vi har ikke mulighed for at lave en komplet analyse af hver enkelt sari. Inden i tøjet vil der være et mærke, som ikke altid er retvisende (silke/silkemix/polyester - det kan variere)  og det er derfor vigtigt, at læse beskrivelsen af varen - da det er denne man skal forholde sig til ved køb. Varer af 100% ren silke vil også i de fleste tilfælde sælges til en højere pris end blandingssarierne.