Levering 1-4 hverdage
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Silke Kimono

Når du køber en lang kimono i silke får du et unikt stykke luksus til din hverdag.

En ægte silke kimono er let og lækker at tage på efter et dejligt bad. Den føles silkeblød mod huden, og så tørrer den hurtigt, så den er også praktisk. Og så fåes de i et utal af smukke farver og mønstre. 

Der er mange fordele ved silke og er du på udkig efter en silke kimono, så er det en god idé at kigge efter en i ægte crepe silke i stedet for kunststof. Ægte silke er behageligt og åndbart, og så er silke med til at regulere kropstemperaturen. Silke har lidt de samme kvaliteter som uld; det varmer dig i kolde temperaturer, og køler dig i varme temperaturerer. 

En lang silke kimono kan også bruges udover dit daglige tøj som en smuk cardigan / jakke. På den måde kan du skabe et unikt look i din daglige påklædning. Brug den evt. åbentstående over en kjole eller et par jeans. 


En elegant og smuk kimono i silke

Hos Love of Green er vi vilde med kimonoer. Udover at være en praktisk beklædningsgenstand, så er en kimono også smuk. Vi er vilde med den farverige boheme stil som en kimono i silke kan være med til at skabe. 

Alle vores kimono i silke er syet af vintage silkesarier fra Indien. Det betyder, at der kan forekomme mindre brugsspor, hvilket vi ser som en del af deres charme og unikke skønhed. Mindre brugsspor er små vidner om at sarierne har haft et langt liv før rejsen endte i Danmark.