Levering 1-4 hverdage
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

SkunkFunk Tøj

Her finder du et udvalg af bæredygtigt tøj fra spanske Skunkfunk. Skunkfunk har hovedsæde i Bilbao i Spanien. Skunkfunk arbejder ud fra kerneværdier om, at kvinder skal føle sig godt tilpas, frie og kunne finde deres unikke stil og samtidig tage hensyn til miljøet og omgivelserne. Modeindustrien skal ikke indskrænke os og begrænse os - men i stedet gøre os i stand til at omfavne verden og hinanden. 

Skunkfunk fokuserer på det tidsløse design, hvor tøjet ikke går af mode. De laver 2 kollektioner om året og producerer udelukkende tøj i miljøvenlige tekstiler, de arbejder med slow-fashion og har adskillige designs der går hånd i hånd med zero-waste principperne; et stykke tøj designes, klippes og syes uden at der går noget som helst til spilde i processen. 


Skunkfunk tøj

Skunkfunk er et tøjfirma der fokuserer utroligt meget på miljøet, og deres tøj er fremtiden. Her kigges fremad og der skabes langsigtede, bæredygtige strategier - intet tøj skal gå til spilde fordi det er sidste års mode. Skunkfunk fokuserer på tidsløse design, zero-waste, slow-fashion og nyskabende tekstiler. 

Skunkfunk tager ansvar når det kommer til co2 reduktion og the carbon footprint. De har lavet en app hvor man kan holde øje med hvert enkelt stykke tøjs carbon footprint, dette er i sig selv imponerende - og giver forbrugeren mulighed for at tage et aktivt og informeret valg når det kommer til bæredygtigt tøj.

Skunkfunk opfordrer også forbrugerne til at foretage bæredygtige valg; at købe bæredygtigt tøj i god kvalitet, produceret under ordenlige forhold, at passe godt på tøjet, at overholde vaskeanvisningen så tøjet holder længere - på den måde kan et enkelt stykke tøj udleve hele sin cyklus og holde år efter år.