SOMMERFERIELUKKET I JULI. BRUG RABATKODE SOMMER24 FOR AT SPARE 25% MENS DU VENTER
ORDRER AFSENDES IGEN I AUGUST.RETURRETTEN ER FORLÆNGET

Ekstra leveringstid pga sommerlukning i juli
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Slå om Kjole

Leder du efter en slå om kjole så er du kommet til rette sted. Her kan du finde din næste slå om kjole; vi har flere forskellige modeller på lager. En slå om kjole har bindebånd i taljen og du binder således kjolen rundt om livet. Dette giver en god pasform, da en slå om kjole automatisk tilpasser sig kroppen perfekt. Nogle gange har slå om kjoler syninger i siden, som gør, at de ikke kan åbnes helt - men køber du en slå om kjole hos os, så kan du være sikker på, at den kan åbnes helt. Vi synes ikke at en slå om kjole med faste syninger er en rigtig slå om kjole, men kun noget der ligner. 

Leder du efter en slå om kjole med flæser så kan du kigge på vores smukke Pari slå om kjole, som er en kort kjole med korte ærmer og flæsekant. Den har en skønt, feminint snit og er fin alene eller over bukser. Den er skøn på en solrig sommerdag. 

Mandara er også en slå om kjole i et enkelt snit og med lange ærmer. Kjolen er mellemlang. Den er rigtig fin over et par jeans eller leggings men kan også sagtens bruges alene. 

Ønsker du i stedet en lang slå om kjole så kan du kigge på vores Bhavani kjole som har et rigtig fint, flatterende snit. Denne model er meget populær, da den virker flatterende på stort set alle kropstyper. Vores slå om kjoler har knappehulslignende huller i siderne, hvor bindebåndene føres igennem. På den måde undgår du irriterende bånd der ikke bliver hvor de skal. 


En slå om kjole er rigtig fin på en varm sommerdag, især den korte Pari slå om kjole er skøn på de lune dage. Men en slå om kjole kan faktisk bruges hele året rundt, da du kan style den på forskellige måder. Mandara kjolen har et enkelt snit og er derfor rigtig fin at bruge som en tunika over bukser, leggings eller jeans. Bhavani kjolen har lange ærmer og kan sagtens bruges med strømpebukser. Er det køligt, så brug en cardigan eller et uldtørklæde over.