Levering 1-4 hverdage
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Stjernelampe

Her kan du finde et udvalg af fair trade producerede papirstjerner som kan bruges til stjernelampe med lys eller uden lys. Du finder også en holder så du kan lave en stjernelampe på fod. Med stjernelamper kan du skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet og hvis du tilfører en lyskilde til din papirstjerne så vil lyset sprede sig i hjemmet på grund af de fine udskæringer der lader lyset skinne igennem. 

Vores papirstjerner er fremstillet af kraftigt kvalitetspapir og er smukt dekoreret med fine udskæringer. De er alle fremstillet under Fair Trade forhold i Indien. Stjernelamper er fine at bruge i hjemmet hele året rundt - og de røde er særdeles smukke ved juletid hvor de skaber ægte julestemning og hygge. Brug dem f.eks. i vinduer eller  i et hjørne over et møbel - brug dem alle steder hvor du ønsker en helt særlig atmosfære. En papirstjerne med lys giver et ganske særligt lys. 

Alle vores papirstjerner leveres uden fatning, ledning og pære, men disse kan tilkøbes ved bestilingen. Du kan også købe en fin holder så du kan lave en stjernelampe på fod til at stille i vindueskarmen eller hvor du synes en stjernelampe på fod kan pynte i hjemmet.