Levering 1-4 hverdage
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

To Go Termokop

Den perfekte to go termokop til at tage med på farten. Denne stilrene termokop er måske verdens bedste - du er helt sikker på, at der ikke slipper dråber ud i tasken. Lad en termokop to go fra Black + Blum blive din faste følgesvend på farten.

Låget på denne to go termokop er fuldstændig tætsluttende, så du undgår spild eller dryp når du er på farten. Låget har en låsemekanisme, så du aldrig behøver bekymre dig om, at den ikke slutter tæt i tasken. Holder din drik varm i ca. 5 timer. Få din to go kop fyldt op på din yndlingsacafé og fortsæt din tur uden at belaste miljøet med unødvendig brug af plast og papir.

225,00 DKK

Om To Go Termokop

  • Måler 7.2x7.2x16.5cm
  • Rummer 340 ml

To go termokop:

En to go termokop er uundværlig når du skal på farten. Med denne praktiske termokop kan du altid have kaffe, te eller andre kolde eller varme drikke med når du skal ud af huset. Og så undgår du at købe dyre kaffer eller benytte engangsemballage. Du kan nemt og hurtigt få koppen fyldt op, på din yndlings kaffebar. 

Koppen har et skruelåg der er 100% vandtæt og drypfri. Låget kan låses i position så du ikke risikerer at det åbner sig i tasken. Koppen har termoeffekt og holder din kaffe/te varm i 5 timer.