SOMMERFERIELUKKET I JULI. BRUG RABATKODE SOMMER24 FOR AT SPARE 25% MENS DU VENTER
ORDRER AFSENDES IGEN I AUGUST.RETURRETTEN ER FORLÆNGET

Ekstra leveringstid pga sommerlukning i juli
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Vintage Kimono - Red n' Green

Skøn sari kimono fremstillet i genbrugte sarier i silkemix. Denne kimono er vendbar, og kan bruges med begge sider ud ad. Der medfølger bælte der bindes i taljen. Kimonoen har lommer på begge sider. One-size.

599,00 DKK

Om Vintage Kimono - Red n' Green

  • Længde ca. 125 cm
  • One-size passer str. S-XL / 36-44
  • Fremstillet af genbrugte sarier i silkemix (ikke alle er ren silke -der kan være iblandet kunststof)
  • Da sarierne er genbrugte kan der forekomme brugsspor (løse tråde, småhuller, småpletter mm.)
  • Etisk fremstillet i Indien
  • Håndvaskes - og lufttørres
  • Denne kimono er vendbar og kan bruges med begge sider udad. De små mærker skal blot klippes forsigtigt af. Fjern sømmene forsigtigt uden at klippe i selve stoffet. 
  • Der er lommer på begge sider og der medfølger bælte

Da sarierne er genbrugte kan vi ikke garantere kompositionen af den enkelte sari. De fleste indeholder en vis mængde silke, men kan også være kunststof eller en blanding. Selvom vi som udgangspunkt ønsker at undgå kunststoffer, synes vi at genbrugte sarier godt kan anses som bæredygtige, idet man bruger sarier der har været brugt før. 

Kun når der er anvendt sari af 100% ren silke så vil det fremgå i navnet og/eller beskrivelsen, at der er tale om ren silke. Hvis der ikke står ren silke i beskrivelsen af varen - så må en vis mængde kunststof forventes. Vi har ikke mulighed for at lave en komplet analyse af hver enkelt sari. Inden i tøjet vil der være et mærke, som ikke altid er retvisende (silke/silkemix/polyester - det kan variere)  og det er derfor vigtigt, at læse beskrivelsen af varen - da det er denne man skal forholde sig til ved køb. Varer af 100% ren silke vil også i de fleste tilfælde sælges til en højere pris end blandingssarierne.