Levering 1-4 hverdage
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Divya Nederdel Greyish Blue

Flot lang slå-om nederdel syet af genbrugt indisk sari. Nederdelen bindes rundt i taljen med bindebånd. For neden har den en enkelt flæsekant der giver et flot fald og et draperet udtryk.

349,00 DKK

Om Divya Nederdel Greyish Blue

  • Længde ca. 92 cm
  • One-size passer str. 36-44
  • Fremstillet af genbrugte sarier i silkemix. Kompositionen af den enkelte sari kendes ikke.
  • Da der er brugt genbrugte tekstiler kan der forekomme mindre brugsspor. Vi kalder dem ikke for fejl men blot som små skønhedspletter der vidner om at sarierne har haft et liv hos en indisk kvinde inden de kom til os. Der kan således komme mindre farveforskelle, ujævnheder, minimale huller, løse tråde, småpletter mm. 
  • Håndvaskes i koldt vand. Bør ikke tørretumbles. 

Da sarierne er genbrugte kan vi ikke garantere kompositionen af den enkelte sari. De fleste indeholder en vis mængde silke, men kan også være kunststof eller en blanding. Selvom vi som udgangspunkt ønsker at undgå kunststoffer, synes vi at genbrugte sarier godt kan anses som bæredygtige, idet man bruger sarier der har været brugt før. 

Kun når der er anvendt sari af 100% ren silke så vil det fremgå i navnet og/eller beskrivelsen, at der er tale om ren silke. Hvis der ikke står ren silke i beskrivelsen af varen - så må en vis mængde kunststof forventes. Vi har ikke mulighed for at lave en komplet analyse af hver enkelt sari. Inden i tøjet vil der være et mærke, som ikke altid er retvisende (silke/silkemix/polyester - det kan variere)  og det er derfor vigtigt, at læse beskrivelsen af varen - da det er denne man skal forholde sig til ved køb. Varer af 100% ren silke vil også i de fleste tilfælde sælges til en højere pris end blandingssarierne.