Gratis levering på køb over kr. 500,-
Fragt fra kr. 40,- | Hurtig levering | 14 dages returret

Marokkanske Slippers Grå

Marokkanske læderslippers med pailetter. I Marokko kendes disse sko også som 'babouches. Det er en traditionel marokkansk lædersko, som er syet i hånden af ægte læder, og i denne model er desuden fint pyntet med pailletter i matchende nuancer.

299,00 DKK

Om Marokkanske Slippers Grå

Brug disse læder slippers som lækre hjemmesko der holder dine fødder varme men samtidig er utroligt smukke at se på. Disse hjemmesko er utroligt behagelige at have på, da de former sig efter fødderne efterhånden som de bliver brugt. De fås derfor i medium og large, men de tilpasser sig hurtigt fodens størrelse og form. Er du i tvivl om størrelsen, så køb dem hellere for små end for store da de ellers vil blive for løse.

Fremstillet under Fair Trade forhold hos kunsthåndværkeren Hamid og hans familie i Marokko, som har fremstillet babouches for Bohemia i mere end 15 år i deres familieejede værksted.  Skoene er syet i hånden i ægte læder, så det må forventes, at der kan være ujævneheder i størrelsen af sting mm. De kan således bære præg af at være syet i hånden. 

Størrelser:

Fås i str Small, Medium og Large.
Str. S paser 35-37, Str. M passer 37-39 og str. L passer str. 39-41.
Ligger du lige midt imellem to størrelser så vælg den mindste da de udvider sig ved brug.