SOMMERFERIELUKKET I JULI. BRUG RABATKODE SOMMER24 FOR AT SPARE 25% MENS DU VENTER
ORDRER AFSENDES IGEN I AUGUST.RETURRETTEN ER FORLÆNGET

Ekstra leveringstid pga sommerlukning i juli
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Neena Sari Bukser Petrol Beige

Smukke og lette bukser i genbrugt sari. Disse bukser har lige ben, de har lommer i siderne og en bred smock elastik i taljen. De virker flatterende på de fleste kropstyper og vi kalder dem 'de magiske bukser' da de kan bruges af de fleste størrelser. De er one-size og passer som udgangspunkt str. 36-44. De reguleres i længden ved at placere den brede smockelastik højt eller lavt i taljen. 

De kan styles på utallige måder alt efter hvad du bruger dem sammen med. De kan bruges hele året, f.eks. med strømpebukser under om vinteren. Brug dem til festlige lejligheder med en elegant top, smykker og højhælede sko. Brug dem med flade sandaler på en lun forårsdag. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. 

299,00 DKK

Om Neena Sari Bukser Petrol Beige

Da bukserne er fremstillet af genbrugte sarier, kan der forekomme små ujævnheder i stoffet, idet sarierne har været brugt før.

Upcycling er en meget miljøvenlig metode til fremstilling af nyt tøj, fordi man benytter tekstiler som allerede har haft et liv, og ved at give det nyt liv i nye beklædningsgenstande, kan sarien gøre nytte i endnu længere tid uden at gå til spilde.

 • Størrelse: One-size
 • Materiale: Vintage sari af genbrugt silke/viscose/polyester. Da sarierne er genbrugte kan den enkelte komposition ikke specificeres. Der kan evt. stå silke/polyester inden i bukserne, men dette er blot et standard mærke og betyder ikke noget for sariens komposition. 
 • Mål:
  • Længde ca. 100 cm fra talje til ankel
  • Invendig sømlængde ca. 80 cm
  • Talje ikke-udstrakt: 60 cm
  • Talje fuldt udstrakt: 120 cm
 • Pasform: Løse lige ben. Almindelig skridtlængde.
 • Vaskeanvisning: koldt vand - ingen maskinvask
 • Detaljer: Bred elastikkant i taljen, lommer i siderne
 • Der kan forekomme brugsspor da sarierne er genbrugte. Disse giver normalvis ikke anledning til reklamationer.
 • Upcyclet

Da sarierne er genbrugte kan vi ikke garantere kompositionen af den enkelte sari. De fleste indeholder en vis mængde silke, men kan også være kunststof eller en blanding. Selvom vi som udgangspunkt ønsker at undgå kunststoffer, synes vi at genbrugte sarier godt kan anses som bæredygtige, idet man bruger sarier der har været brugt før. 

Kun når der er anvendt sari af 100% ren silke så vil det fremgå i navnet og/eller beskrivelsen, at der er tale om ren silke. Hvis der ikke står ren silke i beskrivelsen af varen - så må en vis mængde kunststof forventes. Vi har ikke mulighed for at lave en komplet analyse af hver enkelt sari. Inden i tøjet vil der være et mærke, som ikke altid er retvisende (silke/silkemix/polyester - det kan variere)  og det er derfor vigtigt, at læse beskrivelsen af varen - da det er denne man skal forholde sig til ved køb. Varer af 100% ren silke vil også i de fleste tilfælde sælges til en højere pris end blandingssarierne.