Levering 1-4 hverdage
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Samira Sari Tunika Minty Orange

Lækker tunika i genbrugt sari. Denne smukke tunika er til dig, der gerne vil have lidt kulør på dit outfit, men samtidig godt kan lide et klassisk og tidløst design.

Samira sari tunika har en løs pasform og er perfekt sammen med et par lækre jeans, shorts eller leggings. Den er også velegnet til et lag-på-lag look. 

Tunikaen har korte ærmer og v-hals med en lille krave. Tunikaen er syet af genbrugt sari i crepe silke 

Tunikaen har en løs, oversized pasform.

349,00 DKK

Om Samira Sari Tunika Minty Orange

  • Fremstillet af genbrugt silkesari i crepe silke
  • Da sarierne er genbrugte kan der forekomme mindre "skønhedspletter" såsom ujævnheder, porøsiteter, småpletter, løse tråde mm. 
  • Håndvaskes i koldt vand og lufttørres
  • Brystmål: ca 120 i L/XL

Lidt generelt om sari tøjet:

Da sarierne er genbrugte kan vi ikke garantere kompositionen af den enkelte sari. De fleste indeholder en vis mængde silke, men kan også være kunststof eller en blanding. Selvom vi som udgangspunkt ønsker at undgå kunststoffer, synes vi at genbrugte sarier godt kan anses som bæredygtige, idet man bruger sarier der har været brugt før. 

Kun når der er anvendt sari af 100% ren silke så vil det fremgå i navnet og/eller beskrivelsen, at der er tale om ren silke. Hvis der ikke står ren silke i beskrivelsen af varen - så må en vis mængde kunststof forventes. Vi har ikke mulighed for at lave en komplet analyse af hver enkelt sari. Inden i tøjet vil der være et mærke, som ikke altid er retvisende (silke/silkemix/polyester - det kan variere)  og det er derfor vigtigt, at læse beskrivelsen af varen - da det er denne man skal forholde sig til ved køb. Varer af 100% ren silke vil også i de fleste tilfælde sælges til en højere pris end blandingssarierne