Levering 1-4 hverdage
Gratis levering til pakkeshop på køb over kr. 650,-
14 dages fuld returret

Sari Tote Taske 3

Stor tote bag i genbrugt silkesari fra Indien. En tote bag er en stor og rummelig taske med skulderstropper der er velegnet at bruge som shopper taske. 

En særdeles rummelig shopper taske med masser af plads til de daglige fornødenheder. Her har du plads til alt hvad du har brug for i løbet af dage, og der er også plads til lidt indkøb på vejen hjem. Skal hele familen på stranden så er der også plads til dette. Skal du blot have det mest nødvendige med så fungerer den også fint som den daglige skuldertaske. 

Den måler ca. 45x35x20 cm

Denne sari taske er fremstillet af quiltet silkesari med bomuld indvendigt. Indeni er der en lille lomme med lynlås hvor du kan opbevarer penge, nøgler mm. så der er styr på de vigtigste småting. 

450,00 DKK

Om Sari Tote Taske 3

Stor shopper taske i genbrugt sari fra Indien. Da sarierne er genbrugte kan der forekomme mindre og ubetydelige brugsspor. Sarierne er fremstillet af silkemix (silke/viscose/polyester mm.) og den enkelte komposition kan ikke garanteres. Hver sari bliver nøje udvalgt og får nyt liv igen i disse smukke tasker. Der kan være enkelte spor af den tidligere ejer, hvilket vi blot ser som små skønhedspletter der vidner om en rig historie. Genbrug af sarier er en bæredygtig måde at bekæmpe spild i tekstilindustrien, da sarierne ellers ville ende deres dage i hobetal på de indiske lossepladser. I stedet får de nyt liv og skønheden sætter sit præg i et nyt miljø. Smukke tekstiler med en rig historie. 

En tote bag er en stor shopper taske med parallelle skulderstropper på siderne. Denne shopper taske er stærk og rummelig og kan derfor sagtens bruges til shopping, men er også særdeles velegnet som den daglige skuldertaske der kan rumme de daglige fornødenheder. Den er også rummelig nok til weekendtaske. 

  • Sari taske i silkemix og bomuld
  • Måler cirka 45x35x20 cm 
  • Fremstillet i Indien af genbrugte tekstiler